Ανεμογιάννη Ελισσάβετ

Η Ανεμογιάννη Ελισσάβετ είναι εργοθεραπεύτρια, απόφοιτος του τμήματος εργοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι Αθήνας. Από το 2008 έχει εργαστεί ως εργοθεραπεύτρια σε κέντρα ειδικών θεραπειών καθώς επίσης και σε εξειδικευμένες δομές ημερήσιας φροντίδας ατόμων με σύνδρομα, νοητική υστέρηση και αυτισμό, αλλά και ως συνοδός παράλληλης στήριξης. Είναι συνεργάτης του κέντρου ‘’Λέξημα” από το 2009. Έχει λάβει πιστοποίηση στην αισθητηριακή ολοκλήρωση, στο πρωτόκολλο M.OR.E., στη θεραπευτική μέθοδο Wilbarger, στις κοινωνικές ιστορίες- Social Stories, στη μέθοδο δομημένης εκπαίδευσης TEACCH, στην αξιολόγηση και αντιμετώπιση της Δυγραφίας. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για τη τροφική επιλεκτικότητα και την Αντιμετώπιση νηπίων, παιδιών και εφήβων με ΔΕΠΥ.
Έχει εκπαιδευτεί, συνδιοργανώσει και συμμετάσχει σε θεραπευτικές ομάδες παιδιών και εφήβων.

Εργάζεται με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας με καθυστέρηση στην ανάπτυξη, Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής-Υπερκινητικότητα, Νοητική Υστέρηση, Διαταραχές Αυτιστικού Φάσματος, και άλλες αναπτυξιακές διαταραχές.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών ΝΠΔΔ. Συνεχίζει την επιμόρφωση της τόσο σε σεμιναριακό όσο και σε συνεδριακό επίπεδο.

Δείτε αναλυτικά τα σεμινάρια εδώ